23

Edicions del Campus


Campus Hoquei Mollerussa, on no només es fomenta l'aprenentatge, desenvolupament i perfeccionament de l'hoquei, sinó també la convivència esportiva amb fins educatius i lúdics, procurant el desenvolupament individual i social de nois i noies a través de valors que consoliden una formació humana integral.

Un Campus ha d'abastar el màxim de necessitats que pot tenir un jugador en aquestes edats , la nostra proposta passa per entrenar tots els aspectes tècnics fonamentals, fomentar la convivència entre els jugadors, divertir i formar els nens en tots aquells aspectes que tinguin a veure amb l'esport i l'equip.

Entenem que la pràctica de l'hoquei és un excel·lent mitjà per a treballar tants altres aspectes que afavoreixen el creixement físic i intel·lectual, en aquest sentit disposem d'especialistes en la pràctica esportiva i també pel que fa a les activitats a l'aire lliure, fomentant el seu desenvolupament, amb les millors prestacions tant en les infraestructures, com en els continguts.

TORNS


Primer torn

25 de juny al 1 de juliol
Categoria U12 (nascuts 2012 al 2016)


Segon torn

02 de juliol al 08 de juliol
Categoria U15 (nascuts 2008 al 2011)

IL·LUSIÓ

Amb la il·lusió de poder compartir amb tots vosaltres allò que hem anat aprenent al llarg de les nostres carreres, com a jugadors i com a entrenadors de diferents categories va néixer el nostre campus.

PASSIÓ

La passió per l'hoquei i la diversió en el joc són els dos únics requeriments per poder formar part d'aquesta gran experiència , dissenyada per a nens i nenes, amb ganes de millorar i desenvolupar noves habilitats , alhora que s'ho passen d'allò més bé amb el hoquei i altres activitats.

DIRECCIÓ ESPORTIVA

Marc Gual

Jugador-Entrenador del Hockey Forte dei Marmi (Italià).

Eduard Piñol

jugador del 1r equip del Club Hoquei Mollerussa, coordinador i entrenador de la base del club.